top of page

Budgetcoaching

Opruimcoaching

Voor grip op de huishoudknip

Over personal coach Caroline's.....

Caroline's..... is een jong en christelijk bedrijf wat, op een eerlijke en eenvoudige manier, hulp biedt om grip op de huishoudknip & een gezellig, opgeruimd huis te creëren. 

Mijn naam is Caroline Biersteker. 

Als jong meisje droomde ik al van een eigen bedrijfje waarmee ik de mogelijkheid zou hebben om andere mensen te mogen helpen. 

Inmiddels ben ik ruim 25 jaar getrouwd met mijn lieve man en zijn we gezegend met 2 mooie kids, mocht ik opleidingen volgen en heb ik sinds februari 2018 mijn eigen bedrijf als personal coach.

Caroline's..... gelooft dat ieder mens UNIEK is!

Daarom is iedereen die een hulpvraag heeft voor Caroline's.....WELKOM!

Graag deel ik mijn talenten als Budget- & Opruimcoach. Zonder vooroordeel en met ogen vol liefde probeer ik te kijken naar de ander. Bied ik graag een luisterend oor en ga ik als personal coach samen met jou op zoek naar de oorzaak van het probleem. Met een plan van aanpak, op maat gemaakt, gaan we daarna samen ook praktisch aan de slag om te werken naar het vooropgestelde doel, waarbij jouw behoeften en wensen centraal staan.

Samen werken aan herstel en toekomst.

Sluit de hulpvraag niet aan bij Caroline's....., dan zal er gezocht worden naar andere hulpverlening, om jou zo toch verder te kunnen helpen met je hulpvraag.

Recensies vindt u hier.

Schroom niet en kom zoals je bent, neem gerust vrijblijvend contact op via onderstaande knop!

personal coach

 Caroline's.....

Homepagina

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Een schoon en gezellig huis

   &

bottom of page