top of page

Budgetcoaching

Opruimcoaching

Voor grip op de huishoudknip

 

Opruimcoaching

Weet u niet meer waar u moet beginnen met opruimen?

Is de administratie een puinhoop?

Ontbreekt de moed of de energie u? Wellicht door ziekte?

Heeft u het gevoel dat u faalt in het huishouden?

Is er een specifieke ruimte die u maar niet onder controle krijgt?

Dan bent u bij mij op het juiste adres!

Samen bekijken we tijdens opruimcoaching wat u nodig heeft om rust en ruimte creëren, en samen werken we naar dit doel toe en zorgen we dat u dit ook kan vasthouden op de langere termijn.

Jongeren met ADHD / ADD / AUTISME

 Wordt je erg beperkt door 1 of meerdere van deze diagnoses? Heb je daardoor moeite met systeem aanbrengen / organizen / opruimen / huishouden? Graag zoek ik samen met jou naar een oplossing die voor JOU goed gaat werken. 

Bent u mantelzorger en wordt u zo beheerst door zorgtaken dat u aan andere taken niet meer toekomt? Of bent u door de hoeveelheid zorgtaken het overzicht kwijt in andere zaken?

Bent u werkgever en wilt u uw werknemer helpen met het aanbieden van een opruimcoachingstraject om schoon schip te maken / orde op zaken te stellen, zodat uw werknemer minder zorgen heeft en beter functioneert?

Wat uw bedrijf ten goede komt!

Wilt u hulp bij het verkoop-klaar-maken van uw woning om deze te verkopen?

Wat de reden ook is: 'Caroline's.....' hoort graag uw hulpvraag om samen te zoeken naar-, en te werken aan een oplossing op maat door middel van opruimcoaching. 

Caroline's.....' gelooft dat iedereen UNIEK is. Daarom zoeken we samen met u naar een passende oplossing, die voor u goed werkt!

 

Voor mijn werkwijze, klik

 

 

Er is niets fijners dan na een drukke werkdag lekker thuiskomen en genieten van de rust, zonder dat je geïrriteerd raakt over rommel of klussen-die-nog-steeds-moeten. Daarom is opruimen en overzicht/structuur hierin hebben èn houden zo belangrijk. Samen stellen we doelen en bepalen we de stappen die nodig zijn. Terwijl we samen de handen uit de mouwen steken tijdens de opruimcoaching, geef ik u tips en advies hoe u overzicht kunt krijgen / systeem kunt aanbrengen en structuur kunt behouden èn volhouden.

Dit alles zal u veel rust en ruimte opleveren, in uw hoofd en huis, zodat er ruimte en tijd overblijven om leuke dingen te doen en dromen waar te maken-;)

Klik hier voor recensies.

Hoe eerder u contact opneemt, hoe eerder we kunnen werken aan een oplossing!

Schroom niet, maar kom zoals u bent!

 Caroline's.....

Homepagina

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Een schoon en gezellig huis

   &

bottom of page