top of page

Budgetcoaching

Opruimcoaching

Voor grip op de huishoudknip

Werkwijze coachingstraject

Na het ontvangen van de aanmelding (telefonisch of via de mail) neem ik contact met u op en maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakings-,/intakegesprek voor het coachingstraject.

Voor dit gesprek kom ik bij u thuis, zodat ik een goede indruk van uw situatie kan krijgen en u (in het geval van budgetcoaching) alle benodigde administratie bij de hand hebt.

Tijdens dit gesprek maken we kennis, hoor ik graag uw hulpvraag en inventariseer ik uw situatie. We bekijken of uw hulpvraag aansluit bij Caroline's..... of dat er gezocht moet worden naar andere hulpverlening. We bespreken de mogelijkheden en ik geef aan wat ik voor u zou kunnen betekenen. 

Na afloop ontvangt u een schriftelijke overeenkomst met daarin de gemaakte afspraken en een prijsopgave. Na ondertekening van de overeenkomst,  gaan we samen daadwerkelijk aan de slag met de gemaakte afspraken.

Het coachingstraject sluiten we af met een evaluatiegesprek.

Hierin bespreken we hoe de situatie nu is, of u nog verdere hulp nodig heeft en hoe u de hulp heeft ervaren en wat het u gebracht heeft.

Mocht er na afloop van de overeenkomst toch nog meer hulp nodig zijn, dan stellen we een nieuwe overeenkomst op.

Tijdens het coachingstraject mag u mij altijd  via de mail/whatsapp om advies vragen. Hier kunt u recensies lezen.

 Caroline's.....

Homepagina

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Een schoon en gezellig huis

   &

bottom of page