top of page

Budgetcoaching

Opruimcoaching

Voor grip op de huishoudknip

Zoeken
  • cbiersteker

Het is FEEST

Het is FEEST♡♡♡♡♡

.

.

Vandaag bestaat mijn bedrijf precies 5 jaar!

16 februari 2018 - 16 februari 2023.


Daar ging ik dan, samen met manlief, op naar de Kamer van Koophandel voor de inschrijving van mijn bedrijf. Wat voelde het spannend en onwerkelijk! Maar ook: wat voelde het SUPER TOF!!! Er was een lange periode van nadenken en bidden aan vooraf gegaan, waarin ik erg bezig ben geweest met het uitzoeken van: Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten? Waar sta ik nu in het leven? Wat is de weg die ik mag volgen? Zit ik nog op het juiste pad? Achteraf gezien is die periode GOUD waard geweest. Eindelijk afrekenen met negativiteit in mijn leven en mij bewust worden van de rijkdom die er iedere dag voor ons is, doordat ik Jezus in mijn leven heb en mij een kind van God mag weten. Die avond vierden we dat als gezin met een taartje en stonden we echt stil bij dit moment. Dankbaarheid ten top!


De website was nog in ontwikkeling maar moest ik binnen een week ineens online hebben. Een flinke uitdaging voor iemand (ikzelf dus) die nog nooit niks met websites bouwen te maken had gehad! Maar het lukte.....YOEHOE!!!! En wat vond ik het bouwen van de website leuk. Een eigen bedrijf opzetten betekent ook héél veel leren en heel veel ervaring opdoen!

Ineens ging alles in een sneltreinvaart en voor ik het wist had ik mijn eerste coachingtraject in the pocket. Toen begon het pas echt;)


Mijn droom werd werkelijkheid ♡.

Een eigen bedrijf waarmee ik mijn talenten kan inzetten ter eer van Hem!


De eerste jaren durfde ik alleen maar bedrijfje te zeggen. Voelde ik me vaak onzeker, als een kleine vis in de grote zee... Voelde ik mijzelf met regelmaat falen en maakte ik fouten. Was ik soms onzeker en drukte de financiële verantwoording naar het gezin, als startende ZZPer, soms zwaar. De andere kant is: dat ik ook veel leerde van mijn cliënten. Veel plezier en positieve energie haalde uit het werk. Met de jaren groeide mijn bedrijf en groeide ikzelf als persoon & ondernemer. Ontving ik zoveel zegen!


In 5 jaar tijd:


*Kreeg ik 44 toffe projecten.

*Hadden we 2 corona jaren.....

*Mocht ik mooie mensen leren kennen♡♡

*Werd 1 cliënt mij zó ontzettend dierbaar dat er een speciale vriendschap ontstond,

maar moesten we helaas afscheid nemen van elkaar✝️

*Van 13 huizen een gezellig en overzichtelijk thuis gemaakt mèt blijvend resultaat.

*Meerdere kleine organizing projecten gehad.

*Mocht ik de complete 'huishouding' van een school opzetten en begeleiden.

*3 verhuizingen georganiseerd.

*Kwamen cliënten uit de schulden.

*Ben ik dankbaar voor de Voedselbank, omdat ik zie wat voor een verschil dit

maakt in levens.

*Zag ik financiën overzichtelijk en gezond worden.


Dat gaan we dus vieren, samen met alle cliënten!

Want zonder hen zou mijn bedrijf niet al 5 jaar bestaan.

Reden voor een feestje dus deze maand;)


DANKBAAR tot in het diepst van mijn ziel!


God was erbij en Hij is erbij.

Aan Hem alle eer!

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


 Caroline's.....

Homepagina

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Een schoon en gezellig huis

   &

bottom of page