top of page

Budgetcoaching

Opruimcoaching

Voor grip op de huishoudknip

Zoeken
  • cbiersteker

Welkom! Zullen we kennismaken?

Bijgewerkt op: 9 apr. 2022


Hoi,


Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ben je benieuwd naar het gezicht achter dit bedrijf?

Dit ben ik-;)


Mijn naam is Caroline.

44 jaar jongJONG

Al 24 jaar getrouwd met de liefste

Moeder van 2 mooie kids

Kind van God

Hart voor de ander

Een luisterend oor

Betrokken

Spontaan en enthousiast

Budgetcoach

Opruimcoach

Ondernemend-;)


WEETJES over mij:

Wandelen in de NATUUR doe ik graag. Ik houdt van de landelijke geuren en de stilte…

Moestuinieren, daarmee kan ik mijn gedachten helemaal ‘stil’ zetten en het groeiproces vindt ik adembenemend!

Favoriete seizoen is de winter. Hoe kouder hoe beter! Mijn schaatsen staan standby-;)

Haken en breien vindt ik ook leuk om te doen.

Gezond, lekker eten doe ik graag.

Koffie met vers, opgeschuimde melk is favoriet en ik ben fan van het theelichtje, wat ik kocht op mijn 16e en nog iedere dag op tafel prijkt met een verse pot thee.

God: ik kan niet zonder Zijn leiding en zegen en begin iedere dag met Hem.

Dankbaar ben ik iedere dag en ik probeer juist ook al die kleine zegeningen te zien. Ook als het een moeilijke dag is.. Want weet je: De zegeningen zijn ALTIJD meer!!

Rust – Reinheid en Regelmaat, ik kan niet zonder-;) Overzicht en structuur zitten dan ook in mijn DNA-:) Van een opgeruimd huis wordt ik blij. Voor mij geldt: Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Vindt het heerlijk om een ander hiermee te mogen helpen!

Budgetteren kan je leren en daar help ik je graag mee! Vindt het een sport om jou te mogen helpen uit de schulden te komen en/of overzicht in je financiën/administratie aan te brengen en je te leren om een gezonde, financiële situatie te creëeren en te behouden. Van schulden naar sparen-;) Geen stress en zorgen meer!


Heb jij soms een vraag aan mij?

Of wil je kennismaken?

Dan plan ik graag een afspraak met je om samen koffie/thee te drinken en persoonlijk verder te praten.

Gratis en zonder verplichtingen!

Ben benieuwd naar wie jij bent en waarom je mijn site bezocht hebt-;)#budgetcoach #budgetcoaching #opruimcoach #opruimcoaching #coach #coaching #coachveenendaal #coachingveenendaal #veenendaal #budget #financiën #budgetteren #budgetterenkanjeleren #schuld #schulden #aflossen #vanschuldennaarsparen #sparen #besparen #bespaartip #spaarpot #spaarpotje #exploot #beslag #beslaglegging #gerechtsdeurwaarder #schuldeisers #huis #thuis #opruimen #organizing #eenopgeruimdhuisiseenopgeruimdhoofd #rustreinheidregelmaat #regelmaat #systeem #structuur #overzicht #orde #huisoporde #administratie #administratieoporde #inzicht #maandbudget #maandoverzicht #financiënoporde #tuinoporde #tuin #huis #thuis #rust #tijdovervooorleukedingen #ontspanning #schuuropruimen #garageopruimen #zolderopruimen #intakegesprek #welkom #website #uitdeschuldenkomen #systeemaanbrengen #papieren #minderismeer #lowbudget #backtobasic #eeenvoudsiertdemens #eenvoudig #hulpvraag #hulpvragen #tweewetenmeerdanéén #samen #samenstajesterk #kijkeensomjeheen #werkgever #hulptraject #traject #hulpverlening #hulpverlener #zegeningen #ondernemer #dankbaar


125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


 Caroline's.....

Homepagina

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Een schoon en gezellig huis

   &

bottom of page